Bosses de Luxe

Es considera una bossa de luxe la que per les seves característiques s’aparta de la bossa convencional. Aquestes característiques augmenten el cost de la bossa i la converteixen en un article més exclusiu.

 

Aquestes bosses estan fabricades normalment en paper de gramatge a partir dels 128 gr/m2. Disposen de cartrons a la base i a la boca de la bossa i plegats cap a l’interior que li donen gran consistència a la bossa. Existeix la possibilitat de plastificar la bossa amb plàstics mats o brillants.

 

Les impressions es realitzen normalment mitjançant la tècnica offset, des d’una tinta fins a quatricomia. També es poden incloure acabats amb tintes UVI (acabat d’impressió transparent i ultrabrillant) o termogravats (impressions amb acabats metàl•lics de gran qualitat).

 

També tenim disponibles bosses fabricades amb plàstic de baixa densitat, amb gruixos de galga 400, que li donen bastanta rigidesa a la bossa. Aquestes bosses s’imprimeixen en flexografia, des d’una tinta fins a quatricomia.

 

Existeixen gran varietat de tipus de nanses, essent les més habituals les de cotó, cintes de seda, plàstics tubulars, nanses realitzades amb troquels especials,... totes elles disponibles en gran varietat de colors.